Полицията в Пазарджик установи в апартамент обособена оранжерия за отглеждане на канабис

  • 02 март 2024 16:20

  • 2313
  • 2
Полицията в Пазарджик установи в апартамент обособена оранжерия за отглеждане на канабис
© Булфото (архив)

Продължава активната работа на полицията в Пазарджик за противодействие на нелегалното производство и разпространение на наркотични вещества, каза говорителят на Областната дирекция на МВР Мирослав Стоянов, предаде БТА.

Той посочи, че снощи екипи от сектор "Криминална полиция" са извършили претърсване на апартамент в областния град, обитаван от 34-годишен. Вътре била обособена оранжерия за отглеждане на канабис. Помещението било оборудвано с необходимите електрическа инсталация, осветление, вентилация и системи за контрол на влажността и температурата.

Открити са 20 растения с височина от около 140 см всяко. В съседна стая е намерена и суха листна маса от глави и съцветия, като след направени полеви наркотестове всички растения и изсушена маса реагирали положително на марихуана. Иззети са общо 4,105 килограма суха и 2,914 килограма зелена листна маса от отглежданите растения. Мъжът е задържан за срок от 24 часа в ареста.

Продължава работата по документиране на извършваната от него престъпна дейност. Образувани са две досъдебни производства под надзора на прокуратурата в Пазарджик.

На 9 февруари в Ракитово бяха задържани трима мъже за отглеждане и съхранение с цел разпространение на марихуана.

95,8 кг марихуана удариха митничари при "Дунав мост" 2


 
 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2313 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.03.02 | 18:21

2
В Украйна и в меката на ЕС Германия я легализираха тревата, наще подлоги кога ще я легализират

2024.03.02 | 17:54

1
Отслабването без диета и гладуване не е мечта - това е реалност. Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни. Съветвам всички с наднормено тегло да пробват.----> gg.gg/ketoexpo

Добави коментар

Водещи новини