Разширяват периметъра в издирването на ученичката от Дупница

  • 25 февруари 2024 12:26

  • 7727
  • 5
Разширяват периметъра в издирването на ученичката от Дупница
© gettyimages

Продължава издирването на 17-годишната Ивана, която учи в местния бивш Техникум по тютюна. Периметърът на претърсване в района се разширява, казаха от полицията. На терен работят над 150 служители на МВР от Кюстендилска област, жандармеристи, доброволци. Действията се координират от изграден в РУ-Дупница оперативен щаб, който се ръководи се от директора на Областната дирекция на полицията в Кюстендил ст. комисар Светослав Григоров.

Момичето  е в неизвестност от  22 февруари, родителите му са съобщили в полицията в града към 22 часа, че не се е прибрала и търсят помощ. Днес е трети ден по издирването ѝ. 

За трети пореден ден търсят 17-годишната Ивана

Говорителят на Областната дирекция Катя Табачка заяви, че периметърът на издирване се разширява: "Освен това някои от обектите, които са проверени вчера, повторно ще бъдат обходени днес. Ползвани са дронове, термокамера. Надеждите са да бъде открита жива и в добро състояние, надявам се".

"Благодарни сме на хората, които търсят детето ни. Дано го намерят. Моля се на Господ". Това каза пред репортери бащата на изчезналата Ивана.

"Не знам къде да ходя, къде да я търся. Изчезна последните един-два часа, преди да свърши училище. Имаше проблеми със съучениците си. Нека първо се намери детето ни, след това ще говорим", каза още бащата. Майката на момичето казва, че тя е подвижна, обичала да се разхожда, но е нямала приятели. Никъде не е отивала без телефона си. "Била си купила "Парацетамол“ , понеже настинала, направена ѝ е забележка защо го пие. Оставя си раницата, заедно с телефона в училището и казва – "Мама ще дойде после да ми вземе багажа“, разказа още майката на Ивана.

Последвайте канала на

Калина Христова
7727 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Мария

2024.02.25 | 17:43

5
В петък я видях в Асеновград

2024.02.25 | 17:10

4
Чували сте за подобрената формула на Виа`гра, която е 3 пъти по-ефективна и напълно безопасна на всяка възраст, както и лекува мъжки заболявания и подмладява. Аз лично го опитах и сега го препоръчвам на всички. Ето какво пишат за нея---> do.my/bluestone

2024.02.25 | 13:08

1
Шантава работа ...., трябвало е да се работи с психолог, но май вече е късно ....

2024.02.25 | 16:14

3
Ами не е така. Учителите е трябвало да прекратят тормоза над момичето от съучениците и директора.
бай Ставри

2024.02.25 | 15:02

2
А,НОЩНОТО ШКАФЧЕ,ТЪРСЯТ ли ?

Добави коментар

Водещи новини