Полицията издирва 17-годишно момиче от Дупница

  • 24 февруари 2024 07:44

  • 2733
  • 2
Полицията издирва 17-годишно момиче от Дупница
© pixabay

Полицията в Дупница издирва 17-годишно момиче. Тя е в неизвестност от 22 февруари късно вечерта, когато родителите ѝ са съобщили в полицията, че не се е прибрала и търсят помощ. Служителите предприели незабавни оперативно-издирвателни действия.

Ивана била на училище в четвъртък. След края на учебния ден оставила телефона си в класната стая и оттогава е забелязвана няколко пъти на камерите на хранителен магазин. Това обясни в ефира на „Събуди се” кметът на града Първан Дангов. „Проблемно дете е в семейството, консултирана е с лекар”, така градоначалникът отговори на въпроса дали момичето има психически проблеми.

Издирват 20-годишно момиче от гр. Костандово

Изграден е оперативен щаб за координиране на действията по издирването в РУ на МВР Дупница. В екипите са включени освен служители на областната дирекция, доброволни от ДФ към Община Дупница, ППС и служители на жандармерията.

Издирвателните действия се осъществяват на територията на община Дупница и продължават и в момента. 

Последвайте канала на

Калина Христова
2733 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 09:46

2
❤️ Г­о­­р­е­­­щ­и­­ ­­­м­­о­­­м­­­и­­ч­е­­т­­­а­ ­­­в­­и­­ ­­­о­ч­­­а­­­к­­­в­­а­­т ­­-­­­ X­­­1­8­.­­F­­­U­­N

2024.02.24 | 10:37

1
Чyвали сте за подобрената формyла на Bиа-гpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея-----> do.my/bluestone

Добави коментар

Водещи новини