Барман и бензинджия изрисуваха училище в Асеновград с фалоси

  • 21 февруари 2024 17:55

  • 4214
  • 3
Барман и бензинджия изрисуваха училище в Асеновград с фалоси
© pixabay

Барман и служител на бензиностанция се изложиха и си навлякоха голяма беля, след като изрисуваха фасада на училище в Асеновград с мъжки полови органи. Двамата младежи са успели да сключат споразумение с прокуратурата за наказание. 

Асеновградчаните, които са съответно на 21 и 23 години, се признали за виновни. От публикуваното споразумение става ясно, че двамата заедно грабнали флакони със спрей и нашарили югозападната фасада на учебната сграда на ПГ „Цар Иван Асен II“. Изрисували мъжки полови органи, след което си тръгнали. Камери, обаче, запечатали вандалщината и двамата младежи били установени, съобщава "Марица". 

Вандали вече надраскаха чисто новите пейки в градинката "Кристал"

Те са сключили споразумение за пробация в рамките на седем месеца, включваща задължителна регистрация с подписване два пъти седмично, както и периодични срещи с пробационен служител. Наложено им е и наказание обществено порицание.

Щетите по югозападната фасада на гимназията са за близо 3000 лв.  

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4214 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.02.21 | 21:51

3
Ако са гейски фалоси тогава е дескреминация и те да съдят училището

2024.02.21 | 19:40

2
Чували сте за подобрената формула на Виа`гра, която е 3 пъти по-ефективна и напълно безопасна на всяка възраст, както и лекува мъжки заболявания и подмладява. Аз лично го опитах и сега го препоръчвам на всички. Ето какво пишат за нея---> do.my/bluestone

2024.02.21 | 19:27

1
А за трите хилки не се ли споразумяха да си ги делат...да боядисват щом им се шари ....

Добави коментар

Водещи новини