Шофьор без книжка си спретна гонка с полицията и катастрофира

  • 20 февруари 2024 11:31

  • 923
  • 2
Шофьор без книжка си спретна гонка с полицията и катастрофира
© Pixabay

Млад мъж предизвика гонка с полицията, след което катастрофира. Случката се е разиграла вчера малко преди 20:00 ч.

В близост до игрална зала в бургаския кв. "Черно море" служители от Пето районно управление подали сигнал за спиране на лек автомобил с бургаска регистрация. Водачът не се подчинил, а рязко ускорил скоростта и се опитал да избяга.

Един от ранените полицаи в гонката на „Ботевградско шосе”: Участвам още от самото начало на получаване на сигнала

В резултат на високата скорост шофьорът загубил контрол над автомобила и челно се блъснал в крайпътно дърво. След настъпване на пътния инцидент водачът напуснал колата и хукнал да бяга.

Задържан е от полицейските служители, като е установено, че това е 31-годишен мъж от квартал "Рудник", който е неправоспособен водач, предава БНТ.

Тестван е за употреба на алкохол, като пробата е била отрицателна, но водачът категорично отказал да бъде тестван за употреба на наркотични вещества, както и да даде кръв за химичен анализ.

Задържан е със заповед за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
923 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.02.20 | 12:55

2
Шoкиpан съм, наскоро наyчих, че 90% от хоpата са заpазени с пapазити, поpади тях имаме повечето зaбoлявaния (включитeлно pак), алеpгии, хpонична умора и главоболие, тоpбички под oчите, акнe и пaпилoми, чести настинки и слаб имyнитет, тази инфeкция бавнo ни yбивa. Вземeте тecта и pазберете дали сте заpазени----> shout.to/testa
Пловдив

2024.02.20 | 12:28

1
50 процента нямат коли

Добави коментар

Водещи новини