Разбиха оранжерия за марихуана в Пазарджишко

  • 09 февруари 2024 12:33

  • 743
  • 2
Разбиха оранжерия за марихуана в Пазарджишко
© МВР

Домашна наркооранжерия разкриха полица в Пазарджишко.

Специализираната полицейска операция за противодействие на престъпления, свързани с наркотични вещества, е проведена на територията на град Ракитово.

Арестувани са трима местни жители, съпричастни към отглеждането и притежанието на марихуана.

При претърсване в къщата на единия от задържаните - 52-годишен мъж, криминалистите открили добре оборудвана домашна наркооранжерия, изградена в няколко помещения.

Снабдени с необходимото електрозахранване и изградени системи за контрол на осветлението, температура и влажност, в тях се полагали грижи за общо 51 растения, засети в саксии и достигнали височина до 60 см. Иззети са общо 8.845 килограма зелена листна маса. При последвали процесуално-следствени действия в жилищата на другите двама мъже – на 25 и 36 години, униформените открили близо 205 грама зелена листна маса от глави и съцветия, която реагирала положително на марихуана.

За втори път: Откриха наркооранжерия в дома на бивш служител на БАБХ

Действията са реализирани от служители на сектор ”Противодействие на криминалната престъпност” при ОДМВР-Пазарджик под надзора на Окръжната прокуратура в Пазарджик.

Тримата жители на родопското градче са задържани за срок от 24 часа в ареста на РУ-Велинград. По случая е образувано досъдебно производство, работата по което продължава под надзора на Окръжната прокуратура в Пазарджик.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
743 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.02.09 | 13:01

2
Напишете им имената. Защо ги криете?

2024.02.09 | 12:51

1
Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виa.гpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----> use.my/azalfa

Добави коментар

Водещи новини