Пожар в склад на бивш депутат от ГЕРБ, подозират палеж

  • 08 февруари 2024 16:29

  • 1897
  • 2
Пожар в склад на бивш депутат от ГЕРБ, подозират палеж
© Булфото

Пожар е изпепелил склад за торове и препарати за растителна защита в района на Кърналовската борса край Петрич. Според разследващите органи и собственика на халето Димитър Танев, който е бивш депутат от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, палежът е умишлен, съобщава БНР.

Складът е бил подпален малко след полунощ. Огънят е изпепелил цялото помещение и стоката, съхранявана в него - торове и препарати за растителна защита.

Пожар изпепели пет къщи в Хасково

До халето се намира и земеделската аптека, която е оцеляла. Само бързата намеса на пожарникарите е предотвратила разрастването на пожара към другите халета. При първоначалните огледи са открити туби със запалителна течност, разположени около целия склад. Щетите от пожара са огромни. Собственикът Димитър Танев е бивш депутат от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, който преди години се отдръпна от активната политика и се ориентира към агробизнеса. На миналите местни избори обаче той беше кандидат за кмет на Петрич от партия "Зелените".

Отмъщение е най-вероятната причина за подпалването на склада му. Това е третият голям пожар на борсата край Кърналово за последните две години. През 2022 година изгоряха 12  халета. Подпалвачите и до момента не са разкрити.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1897 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.02.08 | 17:44

2
Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----> use.my/azalfa
БУЗАЙНАП

2024.02.08 | 17:16

1
Суджук гейт

Добави коментар

Водещи новини