Над десет души бяха евакуирани от жилищен блок в Сливен заради пожар

  • 07 февруари 2024 10:50

  • 823
  • 1
Над десет души бяха евакуирани от жилищен блок в Сливен заради пожар
© Булфото

Над десет души бяха евакуирани снощи от жилищен блок в Сливен заради пожар, съобщиха от пресцентъра на областната полиция.

Сигналът е получен на 6 февруари в 21:53 часа, а пожарът е възникнал в апартамент в сливенския квартал "Даме Груев". Два екипа на Районната служба "Пожарна безопасност и защита на населението (ПБЗН) - Сливен са гасили пожара. От жилището е евакуирана жена на 76 години. Тя е предадена на екип на Центъра за спешна медицинска помощ (ЦСМП) без опасност за живота. Медицинска помощ е оказана и на жена на 82 години от съседен апартамент, която също е без опасност за живота. Евакуирани са общо 10 жители в сградата от по-горните етажи.

Причина за пожара е късо съединение в електрическата инсталация на бойлер. Причинени са щети по апартамента. Спасена е сградата. 

Това е втори случай за по-малко от седмица в Сливен, при който заради пожар в жилище, се налага да бъдат евакуирани хора. На 3 срещу 4 февруари мъж загина, а жена пострада при пожар в сливенския квартал "Дружба".

Пожар отне живота на мъж, а жена е обгазена при пожар в Сливен

Последвайте канала на

Константин Тодоров
823 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.02.07 | 11:03

1
Чували ли сте за аналог на виа_грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Аз лично го пробвах и сега го препоръчвам на всички, това подобри сeкca ни и спаси брака ни. Ето какво може да направи тя----> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини