Простреляха в двата крака куче в Добринище

  • 31 януари 2024 12:13

  • 1949
  • 2
Простреляха в двата крака куче в Добринище
© Pixabay

Полицията разследва случай на простреляно куче в района на Добринище, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Благоевград.

През вчерашния ден в Районно управление – Банско е подаден сигнал от жител на Добринище, че за времето от 19:00 часа на 29 януари, понеделник, до 9:00 часа на следващия ден в обор в местността „Дуравецо“, землище на Добринище, е простреляно в двата крака куче от породата българско овчарско куче. От полицията посочват, че по случая е образувано досъдебно производство.  

Застреляха куче в Кърджалийско

Седмица по-рано в районното управление в Сандански е получено съобщение, че в сутрешните часове на 23 януари в района на чешма за водопой в санданското село Дебрене са отровени три кобили, собственост на жителка на село Поленица. За случая е уведомена компетентната прокуратура и е образувано досъдебно производство, посочват от ОДМВР – Благоевград, а работата по установяване на причините за смъртта на животните продължава.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1949 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ЗА 2 КРАКА

2024.01.31 | 12:38

2
ЩЕ ГО ОВЕСА ШАНТАВИЯ ПУМИЯР БАЛГАРАН НА ЧЕНГЕЛА!

2024.01.31 | 12:32

1
Моят съвет към всички: опитайте новата безопасна виагра, която е в пъти по-силна от обикновената и е безопасна на всяка възраст. Това промени живота ми и нашия секс. Това е, което тя може да направи---->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини