Пътник в автомобил е загинал в Монтанско след удар в стълб

  • 23 януари 2024 11:05

  • 774
  • 0
Пътник в автомобил е загинал в Монтанско след удар в стълб
© Pixabay

На 22.01.2024 г. в с. Аспарухово, обл. Монтана на ул. "Георги Димитров" 19 г. жител на с. Трайково, обл. Монтана управлява лек автомобил марка "Ауди А 3", собственост на 29 г. жител на гр. Лом с несъобразена скорост с пътните условия при мокра настилка.

Губи контрол върху автомобила, излиза в ляво от пътното платно и се удря в ел. стълб. При ПТП са причинени материални щети по автомобила, по електрическия стълб, смърт на пътника - 45 г. жител на с. Трайково и средна телесна повреда на 65 г. пътничката, жителка на с. Трайково, изразяваща се в счупени 6-то и 7-мо ребра в дясно. Тя е настанена в МБАЛ гр. Лом под наблюдение без опасност за живота.

Мъж се блъсна в информационното табло на бензиностанция в Бургас

Трупът на пътника е изпратен за аутопсия в МБАЛ гр. Монтана.

Водачът е изпробван с техническо средство за употреба на алкохол с "Алкотест Дрегер 7510", който отчете отрицателна проба и за наркотични вещества с "Drug Test 5000", който отчете отрицателна проба. На водача е съставен АУАН по ЗДвП. Местопроизшествието е посетено от ДОГ. Извършен е оглед и по случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ - Лом, за извършено престъпление по чл. 343, ал. 1, буква "в", вр. чл. 342, ал. 1 от НК. Продължава работа РУ Лом.       

Последвайте канала на

Нора Виткова
774 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини