Иззеха колата на дрогиран шофьор в Монтана

  • 12 януари 2024 14:02

  • 1859
  • 1
Иззеха колата на дрогиран шофьор в Монтана
© Булфото (архив)

Мъж на 42 години от Монтана е установен вчера да шофира след употреба на наркотици. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана. Мъжът е задържан за денонощие, а автомобилът му е иззет, съобщиха от полицията. 

Нарушителят бил спрян от пътните полицаи около обяд. Направен му е тест за употреба на наркотици, който установил, че водачът е управлявал автомобила си под въздействието на амфетамини. Шофьорът приел показанията на техническото средство и отказал да даде кръвна проба за изследване. Срещу него е образувано досъдебно производство. 

Хванаха дрогиран шофьор в Балчик, в колата му имало канабис и амфетамин

От полицейската дирекция в Монтана съобщиха за БТА, че случаят с иззетия автомобил е първият за тази година в региона. През миналата година в Монтанско бяха установени около 40 шофьори, управлявали автомобил след употреба на наркотици или алкохол в големи количества. Иззети бяха 23 автомобила. Други 15 шофьори, управлявали под въздействие на алкохол или наркотици, но не личен автомобил, ще трябва да платят стойността му. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1859 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.01.12 | 14:42

1
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини