Шофьор на тир пострада при катастрофа край Плевен

  • 10 януари 2024 10:42

  • 709
  • 0
Шофьор на тир пострада при катастрофа край Плевен
© unsplash

Шофьор на товарен автомобил е пострадал при катастрофа край Плевен. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР (ОД на МВР) в Плевен. 

Инцидентът е станал снощи на първокласен път в близост до авиоотряд - село Гривица. Шейсетгодишен водач на товарен автомобил е навлязъл в насрещната лента. Там е ударил челно движещ се в платното си по посока София друг товарен автомобил, управляван от румънски гражданин.

Шофьорка фучи с над 140 км/ч по улиците на Враца

Водачите са  изпробвани с технически средства за употреба на алкохол и наркотични вещества, пробите са отрицателни. При настъпилото произшествие е пострадал българският шофьор. Той е транспортиран в спешно отделение при УМБАЛ "Д-р Георги Странски" в Плевен, където са му извършени медицински прегледи. Установено е, че има фрактура на левия крак. Приет е за лечение в болнично заведение.

Местопроизшествието е посетено от разследващ полицай, експерт при Базова научно-техническа лаборатория при ОД на МВР в Плевен, автоексперт, и от екип на Районна служба "Пожарна безопасност и защита на населението". Образувано е досъдебно производство. 

Последвайте канала на

Нора Виткова
709 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини