Пожар изпепели дома на 78-годишна жена в Стара Загора

  • 09 януари 2024 16:28

  • 1001
  • 1
Пожар изпепели дома на 78-годишна жена в Стара Загора
© Булфото

Жена на 78 години е била обгазена при пожар в дома ѝ в Стара Загора. Това каза за БТА старши инспектор Михаил Михов, началник на група "Оперативен център" към Регионалната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението“. Пострадалата е прегледана от лекари и няма обгаряния по кожата. Сигналът за пожара е получен вчера сутринта около 3:20 часа. Пламъците са гасени от един пожарен автомобил.

"При пожара са унищожени домакинско имущество, мебели, дървена дограма и има множество опушени стени. Самият апартамент е бил с доста горивно натоварване вътре- отпадъци като амбалажна хартия, които жената е складирала“, обясни Михов. Той допълни, че няма други пряко засегнати апартаменти от пламъците. „Жилището се намира на първия етаж и няма засегнати апартаменти от водата, а по по-високите етажи има опушени стени. Пожарът не се е разраснал, а е бил локализиран в рамките на засегнатия имот“, обясни инспектор Михов.

Възрастен мъж загина при пожар в Старозагорско

Вероятната причина за пожара е късо съединение.

На място помощ са оказали живущи в жилищната кооперация. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1001 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.01.09 | 16:53

1
Това е просто чудо, след като прочистих тялото си, се отървах от наднорменото тегло, вечната умора, хроничната кашлица, като цяло се върнах към живота. То.ва лекарство премахва всички бокл.уци от тялото: паразити, токсини, отпадъци и възстановява тялото. -----> paply.org/clean

Добави коментар

Водещи новини