Автобус и камион се удариха в района на Кресна, три жени са пострадали

  • 09 януари 2024 12:20

  • 1555
  • 0
Автобус и камион се удариха в района на Кресна, три жени са пострадали
© Булфото (архив)

Три жени са пострадали в катастрофа между автобус и товарен автомобил в района на Кресна, съобщиха от Областната дирекция на МВР (ОДМВР) в Благоевград. 

Инцидентът е станал вчера около 14:45, информират от полицията. В съобщението се посочва, че автобус „Мерцедес“, управляван от 59-годишен мъж от Благоевград, не е спазил необходимата дистанция и се е блъснал в спрял пред него товарен автомобил „Мерцедес Спринтер“ с 53-годишен водач от санданското село Хърсово. Автобусът е пътувал от Благоевград към Сандански.  

Аварирал камион затапи движението в района на Кресненското дефиле

При инцидента са пострадали три пътнички в автобуса. С контузия на гръден кош и лакътна става е пострадала 19-годишна жена от село Струмешница, с контузия на главата - 18-годишна от Сандански, а с контузия на коляното – 18-годишна от Благоевград. Същите са транспортирани до ФСМП-Сандански и след извършен медицински преглед са освободени за домашно лечение.

На двамата водачи са направени проби с технически средства за употреба на алкохол, които са отрицателни, информират още от Областната дирекция на МВР.                   

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1555 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини