Двама в болница след катастрофа на пътя Кърджали – Момчилград

  • 08 януари 2024 20:07

  • 1216
  • 1
Двама в болница след катастрофа на пътя Кърджали – Момчилград
© Novini.bg

55-годишна водачка на лек автомобил е с комоцио в хирургичното отделение на кърджалийската болница, а спътникът ѝ в автомобила е насочен за настаняване под наблюдение отново в хирургия, с оплаквания от болки във врата и крайниците, като не се установени фрактури. Това съобщиха за БТА от пресцентъра на Многопрофилната болница за активно лечение (МБАЛ) „Д-р Ат. Дафовски“ в Кърджали във връзка с днешна катастрофа, причинена от 19-годишен водач на „Мерцедес“.

По информация на пресцентъра на полицията в Кърджали, инцидентът е станал в участък на пътя от Кърджали към Момчилград в късните следобедни часове. По първоначални данни младият водач ударил автомобил „Сеат“, управляван от 55-годишната жена. След сблъсъка удареният автомобил скъсал мантинелата и се преобърнал. Освен двамата приети в кърджалийската болница, за преглед в спешното приемно отделение на лечебното заведение е бил насочен и 16-годишен пътник от мерцедеса. Вследствие на катастрофата беше затруднено движението по пътя в посока Кърджали – Момчилград, като то бе пренасочвано в едната лента. 

Разлив на гориво на пътя София - Варна предизвика три катастрофи

По данни на МБАЛ „Д-р Ат. Дафовски“ непълнолетният пътник от мерцедеса е прегледан. Той е без травми и патологични отклонения.

Общото състояние на настанените за лечение и наблюдение пострадали към момента е стабилно, за живота им няма опасност, допълват още от пресцентъра на кърджалийската болница.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1216 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.01.09 | 00:17

1
Горещи момичета ви очакват на - - - - - Xmiss.pw

Добави коментар

Водещи новини