Мъж е с ампутиран крак, след като беше пометен от ТИР

  • 21 декември 2023 07:40

  • 3746
  • 2
Мъж е с ампутиран крак, след като беше пометен от ТИР
© Bulphoto
Слушай новината Слушай новината

48-годишен мъж е тежко ранен, след като е ударен от товарен автомобил на АМ "Тракия", докато разговаря с полицаи, дошли на мястото на първа катастрофа.

Мъжът е с различни фрактури по тялото и ампутиран ляв крак над глезена. Реанимиран е в Спешно отделение и настанен в ОАИЛ.

Има опасност за живота му. 23-годишният мъж е с травма на гръден кош, а 25 -годишният шофьор е с контузия на ребра и лява китка. 25-годишната жена е с фрактура на лумбален прешлен. Двамата полицаи, които са на 32 и 50 г. са в добро общо състояние. Те са освободени за домашно лечение, допълни още докторът.

Друга тежка катастрофа имаше на автомагистрала "Тракия" вчера.

Меле на АМ "Тракия", ТИР връхлетя върху патрулка

От самокатастрофирала кола, заради спукана гума, в болницата са приети 23-годишен мъж и 25-годишната му съпруга и двегодишното им момиченце, както и 25-годишния шофьор на автомобила. Малкото дете, което е с черепно-мозъчна травма и контузия на белите дробове, е прегледано и транспортирано от екип на ЦСМП-Пазарджик към УМБАЛ “Свети Георги“ в Пловдив.

23-годишният му баща е с травма на гръден кош, а 25 -годишният шофьор е с контузия на гръдния кош и лява китка. 25-годишната жена е с фрактура на лумбален прешлен. Трима са отказали хоспитализация, сподели д-р Бакалов.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3746 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.12.21 | 13:35

2
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex
Stamatis

2023.12.21 | 10:15

1
Забравят да пишат, за първата кастастрофа, че ТИРа е ТУРСКИ!

Добави коментар

Водещи новини