Тежка катастрофа в Ямбол, 20-годишно момиче загина

  • 16 декември 2023 11:51

  • 4098
  • 2
Тежка катастрофа в Ямбол, 20-годишно момиче загина
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Млада жена загина при тежка катастрофа в Ямбол след като лек автомобил се блъсна в стълб. Инцидентът е станал около 10:20 часа на ул. "Крайречна", в близост до бензиностанция, съобщи говорителят на областната полиция Татяна Павлова.

Лек автомобил "БМВ", движещ се в посока центъра на града, е напуснал платното за движение и се е ударил в стълб на уличното осветление между двете платна. Пътничката в колата е загинала на място. Пробите на шофьора за алкохол и наркотици са отрицателни, уточниха от полицията.

Загиналата е на 20-годишна възраст. Шофьорът е без наранявания, уточниха за БТА от Центъра за спешна медицинска помощ в Ямбол.

Катастрофа на автомагистрала "Струма", пострадал е мъж

На мястото на инцидента се извършват процесуално-следствени действия. Движението в участъка е ограничено, регулира се от служители на "Пътна полиция".

Последвайте канала на

Росица Валентинова
4098 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
a

2023.12.16 | 15:35

2
Ако е на мястото на което се съмнявам по описанието минал е през легнал полицай

2023.12.16 | 13:23

1
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини