Полицаи спасиха мъж от пожар в Свиленград

  • 13 декември 2023 15:46

  • 848
  • 2
Полицаи спасиха мъж от пожар в Свиленград
© МВР-Хасково
Слушай новината Слушай новината

Полицаи спасиха от задушаване мъж, след като в дома му в Свиленград избухна пожар, съобщават отпресцентъра на МВР в Хасково.

Вчера около 14:15 часа в управлението в Свиленград е подаден сигнал за горяща къща на улица "Язовирска".

Адресът незабавно е посетен от дежурния автопатрул в състав младши полицейски инспектори Радослав Павлов и Христо Янакиев. Пред дома имало хора, които изказали съмнение, че в къщата е собственикът ѝ в нетрезво състояние. Двамата полицаи веднага влезли в дома и извели 56-годишния мъж, който видимо бил употребил алкохол. По същото време пристигнали и огнеборците, които потушили пламъците. Те изяснили, че огънят тръгнал вследствие от небрежни действия на собственика с газова бутилка, уточнява БТА.

Бедстващи български и румънски граждани са спасени от пожарникари от Омуртаг

Предишният подобен случай в региона бе отново в Свиленград на 20 октомври т. г. Тогава младши инспектор Димитър Василев и младши автоконтрольор Даниел Георгиев изведоха от горящ имот на ул. "Иван Мангъфов" трима мъже. 

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
848 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.12.13 | 18:01

2
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex
Надя Драганчева от Тутракан

2023.12.13 | 16:32

1
Пилицаите от град Тутракан са садисти, а полицайките начело с дознателката Невена Поп Иванова-са вампирки мръсни. Възмездие!!!!! Око за дв,зъб за чене!!!!! Идва видов ден!!!!!

Добави коментар

Водещи новини