Тридесетгодишен криминално проявен е задържан с 53 дози хероин в Нова Загора

  • 12 декември 2023 10:20

  • 730
  • 1
Тридесетгодишен криминално проявен е задържан с 53 дози хероин в Нова Загора
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Криминалисти на Районното управление в Нова Загора са хванали 30-годишен мъж с 53 дози хероин, съобщиха от пресцентъра на областната полиция в Сливен.

На 11 декември на ул. „Кап. Петко войвода“ е извършена проверка на криминално проявен и осъждан мъж от село Кортен. По първоначални данни, след като е забелязал полицаите, той е изхвърлил на земята пакет, съдържащ 53 броя хартиени сгъвки, съдържащи вещество, което при теста е реагирало на хероин.

Мъжът е отведен в РУ-Нова Загора и задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. 

До задържането се е стигнало в хода на ежедневния контрол по линия „Наркотици“ на територията на град Нова Загора с приоритет районите на учебни заведения, пише БТА.

Британски престъпен бос е арестуван в Истанбул

За висок професионализъм в ефективната борба с наркоразпространението осем криминалисти от Областната дирекция на МВР - Сливен на 7 декември бяха отличени с наградата в памет на италианския магистрат Джовани Фалконе.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
730 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.12.12 | 13:32

1
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини