Откриха мъртва издирваната Марина от Бургас

  • 26 ноември 2023 21:25

  • 7995
  • 1
Откриха мъртва издирваната Марина от Бургас
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

След продължително издирване е открито тялото на 30-годишната Марина Згурова от бургаския квартал "Меден Рудник", която бе в неизвестност от 17 ноември. Служители от сектор "Издирване" към "Криминална полиция" към ОДМВР-Бургас са намерили трупа на младата жена в района на бургаските солници, съобщават от полицията.

Въпреки множеството проверени сигнали, касаещи местонахождението на Згурова, както и часовете преглед на камерите за видеонаблюдение на територията на общината, почти седмица полицейските служители не разполагаха с точна информация за евентуалното местонахождение на бургазлийката. Данни, че вероятно същата е в района на бургаски солници, са придобити преди часове, като в резултат на разширеното търсене тялото е открито в канал в солниците, посочват криминалистите.

30-годишна жена изчезна в Бургас

Тялото е откарано за аутопсия в отделение “Съдебна медицина” към УМБАЛ-Бургас за установяване на точните причини за настъпилата смърт. По случая е образувано досъдебно производство.

Марина Згурова (снимка: МВР)

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
7995 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.27 | 00:26

1
Уникално лекарство за мъже, което взриви интернет не само помага в леглото, но и лекува болести независимо от възрастта. Това е много готино нещо, веднъж опитате ли го, никога няма да съжалявате -------> gg.gg/blumag

Добави коментар

Водещи новини