Полицай, бил на първа линия на протеста срещу БФС: Още в началото бях ударен с камък в интимната област

  • 21 ноември 2023 10:23

  • 677
  • 5
Полицай, бил на първа линия на протеста срещу БФС: Още в началото бях ударен с камък в интимната област
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

След сигналите и кадрите с полицейско насилие дирекция "Жандармерия" даде и своята гледна точка за обвиненията за неправомерно използвана сила срещу граждани.

„Аз бях на първа линия и още в началото бях ударен с камък в интимната област. Паднах на земята, един от колегите ме видя и ме издърпа назад", каза мл. инсп. Александър Върбев. След протеста той е хоспитализиран за два дни, съобщи NOVA.

„Лично аз не съм станал свидетел на полицейско насилие. При активния способ за изтласкване на тълпата, ние не сме оказвали никакво физическо съприкосновение с протестиращите. Ние лично в самата вечер не сме имали сблъсъци с протестиращите. Не съм изгледал всичките видеа, попаднах на някои, в които нямаше полицейско насилие", посочи инсп. Панов, дирекция „Жандармерия".

„Усетих, че ми се пукна главата”: Разкази на потърпевши за полицейско насилие по време на протеста в София

Инсп. Николов заяви, че се разграничават от действията на насилие.

„Искам да подчертая, че в нашата служба ежемесечно има обучения и се стремим да спазваме правилните тактически и законосъобразни действия. Точно в тази вечер мисля, че си свършихме работата в максимално добра степен", каза той.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
677 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Dfhiuff

2023.11.21 | 17:59

5
Пожелавам на този млад и ,,храбър,, левент следващият път у нас у Факултето на протест да го нацелят още в началото с големия кафяв кол в задната му интимна зона...
Cocos

2023.11.21 | 10:39

1
iskamu se na berbatov da e kato stoichkov ama na kukovo lqto.ti berba nay-mnog da mu prudne6 na 4u6kata! are begay !!!
луд

2023.11.21 | 15:34

4
той бербо е к-урва лизец на роналдо.даже веднъж роналдо се бе ядосал на този мазник защо все го пипа при всеки негов гол.

2023.11.21 | 10:59

3
И ТАКА ДА Е, ТОВА НЕ Е ПРИЧИНА ЗА ПОЛИЦЕЙСКО НАСИЛИЕ. ИМА НАКАЗАНИЯ ЗА ХУЛИГАНСТВО ИМА И ЗА ПОЛИЦЕЙСКО НАСИЛИЕ

2023.11.21 | 10:43

2
И двамата ще го харесате! Абсолютно нови възможности в секса, независимо от възрастта. Това е много готино нещо, веднъж опитате ли го, никога няма да съжалявате -------> mub.me/bluex

Добави коментар

Водещи новини