Близо два килограма марихуана иззеха полицаи от СДВР

  • 20 ноември 2023 11:44

  • 271
  • 1
Близо два килограма марихуана иззеха полицаи от СДВР
© МВР
Слушай новината Слушай новината

Служители на сектор „Наркотици“ при СДВР провели допълнителни действия по досъдебно производство за разпространение на наркотици.

В хода им, в мазе на жилищна кооперация, отново в района на ж.к. „Люлин“, те иззели близо два килограма марихуана и пакетчета с кристално вещество.

Снимка: МВР

Припомняме, че при полицейска операция миналата седмица в столичния квартал бяха арестувани двама, на 30 и на 32 години. При задържането те изхвърлиха на земята пакет с бяло прахообразно вещество, а при последвали процесуално-следствени действия от мъжете и от жилищата им бяха иззети пликове с тревиста маса и бяло вещество на бучки и прах. В дома, ползван от 30-годишния, криминално проявен, бе открит и боен пистолет със заличен сериен номер.

Употребата на марихуана повишава риска от инфаркт и инсулт

Материалите от допълнителните полицейски действия са присъединени към образуваното досъдебно производство. На единия от задържаните мъже е наложена постоянна мярка „задържане под стража“. Работата по случая продължава под надзора на Софийската градска прокуратура.

Снимка: МВР

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
271 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.20 | 13:26

1
И двамата ще го харесате: желязна еpекция за цяла нощ, няма бързо да свършваш: cвирка, анален и вагинален ceкc, колкото поискаш, подобряване на издръжливостта до 10 ПЪТИ по-дълго, ярък оргазми и за двамата, Подобряване на вкуса на спepмaта: тя ще иска да поглъща все повече и повече! Съветвам всеки да опита------> mub.me/bluex

Добави коментар

Водещи новини