4 души са с изгаряния след разхерметизиране на камина във Варна, Джартов с коментар

  • 20 ноември 2023 08:46

  • 1324
  • 1
4 души са с изгаряния след разхерметизиране на камина във Варна, Джартов с коментар
© Novini.bg/ Canva
Слушай новината Слушай новината

Към настоящия момент най-вероятната причина е техническа неизправност на камината. Това заяви пред бтв директорът на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“ комисар Александър Джартов във връзка с разхерметизирана камина във Варненско, която рани няколко души.

По думите му четирима души са получили изгаряния – двама мъже и две жени.

80-годишен мъж загина при пожар в дома си

„Имахме още сигнали в неделната вечер. Общо в събота и неделя реагирахме на над 500 сигнала. В събота бяха основно свързани с метеорологичната обстановка“, каза той.

„Места без ток има в областите Бургас, Добрич, Варна и Шумен. Във Варна са 11, в Шумен са 6 общините без ток, в Добрич са 106 населените места без електроснабдяване, а в Бургас са около 40. Нарушено е водоснабдяването за 40 населени места в Добрич“, посочи директорът на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“.

„Надяваме се в следващите часове да бъдат отстранени проблемите с тока и водата“, каза Джартов. По думите му няма непроходими пътища.

„На този етап няма непосредствена опасност, но когато гражданите предприемат пътуване трябва да са подготвени. Колите да са заредени с гориво и да имат зимни гуми“, подчерта той.

„Бедственото положение все още остава на територията на Варна, Добрич и Шумен. Кметове предстои да преценят дали да остане бедственото положение“, каза Джартов.

Той посочи, че във връзка с отоплителния сезон вече са започнали да получават и сигнали за пожари.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1324 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.20 | 13:31

1
И двамата ще го харесате: желязна еpекция за цяла нощ, няма бързо да свършваш: cвирка, анален и вагинален ceкc, колкото поискаш, подобряване на издръжливостта до 10 ПЪТИ по-дълго, ярък оргазми и за двамата, Подобряване на вкуса на спepмaта: тя ще иска да поглъща все повече и повече! Съветвам всеки да опита------> mub.me/bluex

Добави коментар

Водещи новини