Още подробности за зверската катастрофа на пътя София-Варна

  • 16 ноември 2023 12:51

  • 1172
  • 2
Още подробности за зверската катастрофа на пътя София-Варна
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Окръжната прокуратура във Велико Търново ръководи разследването за тежката катастрофа с двамата загинали снощи на главния път София - Варна при великотърновското село Ново село. При челен сблъсък между два автомобила на място загинаха 36-годишни българин и американец.

По образуваното досъдебно производство и огледите на мястото на катастрофата е изяснено, че лекият автомобил, в който са пътували българинът и американецът, е навлязъл в лентата за насрещно движение, където челно се е сблъскал с другия автомобил, в който са пътували 40-годишен мъж и 19-годишен младеж.

Тежката катастрофа, при която загинаха двама души, стана снощи около 19,20 часа на главния път София – Варна след Ново село в посока Севлиево на прав участък и суха пътна настилка. Причините за катастрофата се изясняват.

Тежка катастрофа с две жертви на пътя София-Варна

Разпитват се свидетели, назначени са експертизи, съобщиха от Окръжната прокуратура във Велико Търново. Оцелелият водач е с отрицателни проби за алкохол и наркотици. Чакат се резултатите от аутопсията на загиналите и взетите от тях кръвни проби за алкохол и наркотици, посочиха още от прокуратурата. 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1172 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.11.16 | 20:39

2
Най-продаваният продукт за отслабване в света! Помогна на мен и съпруга ми и ще помогне на вас, резултатът е видим след няколко дни, купих го от тук ----->> mub.me/keto
читател

2023.11.16 | 13:11

1
латвиец, американец - все тая... Драскачи!

Добави коментар

Водещи новини