В Монтанско задържаха трима непълнолетни за кражби и палежи

  • 15 ноември 2023 16:55

  • 881
  • 2
В Монтанско задържаха трима непълнолетни за кражби и палежи
© Gettyimages (архив)
Слушай новината Слушай новината

Трима непълнолетни, извършили кражби и палежи, са задържани вчера в Монтанско, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

По „горещи“ следи е задържан и 14-годишен от село Василовци, който откраднал 250 лева, намиращи се под дюшек в имота на 48-годишен мъж от същото село. Половината от сумата е намерена в крадеца и е върната на собственика.

В квартал „Кошарник“ в Монтана е установен и задържан 16-годишен, който откраднал два златни пръстена с тегло около 10 грама. Около 2 часа през нощта непълнолетният се промъкнал в дом на свой съсед на 24 години в квартала и свалил от ръката му двата пръстена, докато стопанинът спял. Пръстените, които са на стойност около 1000 лева, били намерени в момчето и върнати на собственика им. 

"Задържане под стража" за двамата непълнолетни приятели на убития обирджия от Ботунец

Момче на 15 години от Монтана е установено като автор на три палежа в областния град. На 06 ноември 2023 година около 19:23 часа на булевард "Свети Патриарх Евтимий" бил запален лек автомобил „Фолксфаген поло“, на 13 септември 2023 година в квартал „Младост“ бил запален автомобил „Рено Еспейс“, а на 9 октомври в същия квартал били запалени автомобилни гуми, като пожарите нанесли значителни щети на автомобилите и на околната среда. По всеки от случаите започнали разследвания, които установили, че автор на палежите е едно и също момче на 15 години от Монтана.

Срещу трите момчета са образувани досъдебни производства, уведомен е и Отделът за закрила на детето, уточниха от полицейската дирекция в Монтана.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
881 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.11.15 | 20:55

2
Луд ceкс цяла нощ, ярки и силни оpгазми, море от спеpма и удоволствие. Това наистина е прекрасно нещо, което ще издигне сeкca ви на следващото ниво и пpочетох за него тук-----> mub.me/medik

Добави коментар

Водещи новини