Ранени при междусъседски скандал в квартал „Столипиново"

  • 10 ноември 2023 10:05

  • 803
  • 2
Ранени при междусъседски скандал в квартал „Столипиново"
©
Слушай новината Слушай новината

Ранени при възникнал междусъседски скандал в пловдивския квартал „Столипиново". На сигнала се отзовали вчера по обяд полицаи от Шесто Районно управление.

Насоченият към адрес на ул. „Ландос” патрул установил, че 72-годишен мъж нахлул в апартамента на 77-годишния си съсед и му нанесъл удари с чук по главата и тялото. Веднага след това извършителят се прибрал у дома и си нанесъл порезни рани по тялото и ръцете, а също направил и опит да запали покъщнината си.

Пристигналите на място пожарникари успели да предотвратят разрастването на огъня, а мъжът е откаран в отделение по токсикология, където състоянието му е стабилизирано, предава БНТ.

В болница за наблюдение е оставен и неговия съсед. По данни на лекарите няма опасност за живота му.При оглед от жилището на 72-годишния мъж са иззети пистолет и въздушна пушка, предстои да бъдат изяснени произходът и начинът на придобиването им.

Заради отправена забележка за шум: Мъже са жестоко пребити във Великотърновско

Срещу него е започнато досъдебно производство.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
803 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.11.10 | 12:01

2
Мнозина страдат от диабет и дори не знаят, че са болни, но сега е напълно възможно да се предотврати диабет или да се излекува. Има уникално лекарство, което подхожда на всички и действа бързо, прочетете го сами------> min.lc/diabexin

2023.11.10 | 10:35

1
едвам разделиха кинтите от гласуването

Добави коментар

Водещи новини