12-годишен подкара колата на дядо си и я заби в скат

  • 23 октомври 2023 12:48

  • 922
  • 0
12-годишен подкара колата на дядо си и я заби в скат
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Мъж и жена са пострадали при пътен инцидент в община Търговище, съобщават от пресцентъра на ОДМВР в Търговище.

На 21.10.2023 г., събота,около 17,20 ч в землището на село. Кралево – в близост до язовира, 12-годишно момче от Търговище, управлявайки лек автомобил „Фолксваген Голф“ с търговищка регистрация – собственост на мъж от село Кралево, движейки се направо в земеделска обработваема площ - нива, е навлязло с автомобила в речно корито.

15-годишен катастрофира с колата на баща си, има пострадали

След което той се е забил в насрещен земен скат. В резултат на пътно-транспортното произшествие в МБАЛ-Търговище са настанени за лечение без опасност за живота им двама пътници в автомобила: возил се на предна дясна седалка 74-годишен мъж от Кралево – с множество фрактури по шията и гръдния кош и с пневмоторакс, и возила се на задна седалка 72-годишна жена от същото село – с фрактури на крак и ръка.

Няма опасност за живота им.

На водача е взета проба за евентуално наличие на алкохол в издишания от него въздух, която е отрицателна. Причините за възникналия пътен инцидент ще бъдат изяснявани в хода на образуваното по случая досъдебно производство.

По предварителна информация колата е на дядото, който по някаква причина  е дал на малолетния си внук да управлява колата и дори се е качил при него. Той и съпругата му, баба на шофьора, са пострадалите при катастрофата.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
922 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини