Спецакция в Перник - задържаха седем души

  • 20 октомври 2023 19:18

  • 4511
  • 1
Спецакция в Перник - задържаха седем души
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Седем души са задържани по време на специализирана полицейска операция от служители на Областната дирекция на МВР (ОДМВР) - Перник, съобщиха от пресцентъра на институцията. 

Акцията е извършена вчера и е свързана с опазване на обществения ред и противодействие на битовата престъпност. Проверени са 439 души и 261 моторни превозни средства. Служители от секторите „Противодействие на икономическата и криминална престъпност“ са инспектирали 14 търговски обекта, две питейни заведения и са проверили 27 криминално проявени. Образувани са две бързи и осем досъдебни производства, като са иззети 400 акцизни стоки. Съставени са 19 акта за административни нарушения и са издадени 17 протокола за предупреждение по Закона за МВР. За различни престъпления са задържани седем души за до 24 часа. От други контролни органи, участващи в проверките, са съставени девет акта за административни нарушения.   

При спецакция на СДВР - отнеха 21 книжки и 14 МПС са с прекратени регистрации

Засиленият контрол продължава, допълват от ОДМВР.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4511 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.10.20 | 22:41

1
Уникално лекарство, което взриви интернет: напълно безопасно е на всяка възраст и много по-добро от виагра. С негова помощ ще имате силна и дълготрайна ерекция, много спе.рма и повишена издръжливост, а също така лекува простатит, плешивост и помага за отслабване. Прочетете го сами-----> mub.me/medik

Добави коментар

Водещи новини