Жената, простреляна до Алексей Петров, е дала описание на извършителя

  • 20 октомври 2023 09:39

  • 7382
  • 7
Жената, простреляна до Алексей Петров, е дала описание на извършителя
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Жената, която бе простреляна при убийството на бизнесмена Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна, се възстановява. Оказва ѝ се психологическа помощ. Тя е разпитана няколко пъти.

Всичко по темата:
Убийството на Алексей Петров 158

Дала е достатъчно данни за описанието на извършителя и за неговото поведение по време на стрелбата. Това заяви пред bTV главният секретар на МВР главен комисар Живко Коцев.

На въпрос къде е извършителят той заяви, че предположенията са много – възможно е да е у нас, но е възможно и да не напуснал България.

Близък до Алексей Петров: Играеше много роли

„Убийството на Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна е предумишлено, много добре организирано. Той е с много сериозен бекграунд и в момента продължаваме да изследваме различни етапи от неговия живот“, каза Живко Коцев.

Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна беше убит на 16 август по обяд, докато се разхожда на Витоша, с два куршума – в главата и гърба. При покушението беше простреляна и жената, с която Петров бил в планината.

Личното кадрово дело на Алексей Петров е разкрито като на член на ръководството на Националния осигурителен институт, представляващ Съюза за стопанска инициатива на гражданите.

Според документите Петров влиза в системата на МВР от 1977 г., когато постъпва в средното милиционерско училище в Пазарджик. Профилиран е в работата на щурмовите групи, изпълнява сложни и опасни задачи. Отличен спортист с черен колан по карате, многократен републикански шампион.

В психологическата му характеристика е определен като целенасочен, принципен човек. Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна от четвърти клас се явява на всякакви изборни длъжности - отряден председател и комсомолски секретар.

Относно атентата срещу бившия главен прокурор Иван Гешев Живко Коцев обясни, че се работи активно с прокуратурата и с Европол. По това разследване обаче не може да даде абсолютно никаква информация.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
7382 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2023.10.20 | 12:00

7
Говорил е на американски, загубил се в гората и е питал как да се върне в американското пъсолство. Полицаите, отцепили района са го закарали. Колега все пак.

2023.10.20 | 10:38

5
натрошил е много кости на съселяните си в Троянския Балкан за отнемане на имоти и строеж на СПА хотели върху тях.
Румен Радев

2023.10.20 | 10:39

6
Мутри вън, пардон Мутрите са Чисти!

2023.10.20 | 10:21

4
За какво? Нали и така милиционерчетата назначени от резидента чорапов го хванаха и съда го осъди. Нали? Така обещаваше чорапа, когато заедно с гълъба сменяше гнилите ябълки. Или нещо са ни излъгали?
Жената

2023.10.20 | 10:14

3
Ами той беше с черно кожено яке ,маратонки и шапка .

2023.10.20 | 09:58

2
e niama shto sega speciialnite nekadarnici ot miliciata vece go razkriha

2023.10.20 | 09:57

1
гледа похотливо, комплексиран резак, с чувство за недостижимост

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини