Пиян перничанин се заби с колата си във фризьорски салон

  • 16 октомври 2023 12:25

  • 766
  • 1
Пиян перничанин се заби с колата си във фризьорски салон
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

59-годишен перничанин, видимо пиян и без книжка, е задържан за нанасяне на значителни материални щети с лек автомобил на салон за красота, предаде БНР.

Инцидентът е станал снощи, около 23,20 ч. в пернишкия кв. „Изток“. Лек автомобил се забил във входната врата на фризьорски салон. Водачът напуснал местопроизшествието и изоставил автомобила. След подаден сигнал районът бил блокиран и недалеч от мястото е задържан предполагаемият извършител. Видимо пияният мъж отказал проба за алкохол и наркотици. Задържан е за до 24 часа с полицейска заповед. 

На фризьорския салон са нанесени значителни материални щети – изкъртени врати, прозорци и предпазна решетка. Извършен е оглед и са предприети действия по започнатото досъдебно производство. Работата продължава под надзора на прокуратурата в областния град.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
766 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.10.16 | 15:21

1
Уникално лекарство, което взриви интернет: напълно безопасно е на всяка възраст и много по-добро от виагра. С негова помощ ще имате силна и дълготрайна ерекция, много сперма и повишена издръжливост, а също така лекува простатит, плешивост и помага за отслабване. Прочетете го сами-----> mub.me/medik

Добави коментар

Водещи новини