18-годишен е в болница след бой със съученик в Пловдив

  • 12 октомври 2023 11:29

  • 907
  • 1
18-годишен е в болница след бой със съученик в Пловдив
© Novini.bg/ Canva

18-годишен ученик от една от езиковите гимназии в Пловдив е откаран в болница за оказване на спешна помощ след сбиване със свой съученик, съобщиха от полицията. 

Сигналът е постъпил в Трето районно управление около 19,30 ч. Според събраните данни спречкването между двамата тийнейджъри възникнало в класната стая. Нямало сериозен повод за скандала. При размяната на удари единият  получил нараняване в областта на лицето. Ударили си по един юмрук и са се сдърпали. Нямало е предварително уговаряне, уточниха полицаи.

По случая се води проверка за причинена лека телесна повреда по хулигански подбуди. Предстои след приключването ѝ материалите да бъдат внесени в Районната прокуратура.

Пиян от Берковица преби майка си и опита да я умъртви с ток

"Нямаме такъв инцидент в нашето училище. Категорично. Подписвам се с две ръце", заяви директорката на ЕГ "Иван Вазов" Вихра Ерамян. И посочи, че в район "Северен" езиковите гимназии са три.

Директорът на ЕГ "Пловдив" Николай Радев не вдига телефона си. "24 часа" научи, че инцидентът е станал именно в Английската гимназия, която той ръководи.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
907 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.10.12 | 12:23

1
Взима пример от Израел.

Добави коментар

Водещи новини