Румънските джебчии още щурмуват морето

  • 07 октомври 2023 08:26

  • 2749
  • 2
©
Слушай новината Слушай новината

Румънските джебчии са известни с ловките си кражби през летния сезон в големите курортни комплекси по морето. Част от тях са останали на територията на област Бургас и след края на сезона и извършват обири. Само за часове крадците от северната ни съседка обрали възрастен мъж и търговски обект в морския град.

Били задържани след като опитали да избягат от полицията, съобщава Нова тв.

Крадец задигна пари от банка в Кюстендил

Крадците от Румъния само за часове направили два удара- обрали 92 годишен мъж пред входа на жилищния блок, в който живее.

Откраднали и дневния оборот на магазин за плодове и зеленчуци. При ареста им полицията установила, че с тях пътува и дете, а в колата им са открити телефонни апарати, които при проверка оказва се са дело на други криминални престъпления. Арестуваните върнали парите и затова били освободени под парична гаранция от 300 лв.

В ранния следобед в събота, обиграните крадци от Румъния-мъж и жена на възраст около 35 години, си набелязали първо магазин за плод и зеленчук.

Някакъв клиент помолил за по-голямо количество пипер. И сестра ми излиза, за да види надолу в кашоните дали има пипер. През това време госпожата е дебнела отстрани и се е шмугнала зад гърба ѝ. Имало е и клиентка, която си е пазарувала. Сестра ми влиза и без да подозира се разминава с крадеца. В един момент разбира, че оборотът липсва", разказва Петя Чанакова, търговец. 

Последвайте канала на

Novini.bg
2749 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.10.07 | 13:49

2
Уникално лекарство, което взриви интернет: то е многократно по-хладно от ви.агра и е напълно безопасно на всяка възраст. С него ще имате силна и дълга ер.екция, много спе.рма и повишена издръжливост и тестостерон. Прочетете го сами------> mub.me/medik
Георги Илиев Митев

2023.10.07 | 09:32

1
Очевидно има какво да вземат от алчните и арогантните терикати работещи и живеещи по българското Черноморие .

Добави коментар

Водещи новини