Мъж е е намерен в безпомощно състояние, със счупена челюст, след сбиване в Стара Загора

  • 05 октомври 2023 12:19

  • 2021
  • 1
Мъж е е намерен в безпомощно състояние, със счупена челюст, след сбиване в Стара Загора
© Bulphoto/ архив
Слушай новината Слушай новината

Мъж на 39 години е бил намерен в безпомощно състояние в Стара Загора. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в града, предаде БТА.

Сигнал за инцидента е получен около 23:00 ч. на спешния телефон 112 във вторник вечерта. При посещение на място от полицейски екип е установено, че пострадалият е с множествени наранявания. Откаран е в болнично заведение, където е установено, че има счупване на челюстта. 

Малко по-късно същата нощ, в парк в областния град, е намерен да лежи друг 39-годишен мъж, който бил с множество зацапвания от кръв по дрехите. В медицинско заведение е установено, че няма наранявания по тялото му. Установено е, че по-рано мъжете са били в обща компания и между тях е възникнал конфликт. 

Предполагаемият извършител на нараняванията на пострадалия е задържан за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство по чл.129, ал.2 от Наказателния кодекс. Ако бъде доказана вина, извършителят може да получи затвор до шест години.

Това е пореден случай на насилие в последните няколко месеца в Старозагорско. В края на миналата седмица трима мъже и една жена пострадаха при сбиване в квартал в Мъглиж. На 15 август станаха две масови сбивания. При първото имаше опасност за живота на мъж след нараняване по време на спор в община Братя Даскалови. Часове по-късно имаше сбиване и в казанлъшкия квартал „Кармен“.

Бащи се биха жестоко пред очите на 6-годишните си синове

Последвайте канала на

Десислава Станева
2021 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.10.05 | 15:21

1
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами -----> mub.me/medbg

Добави коментар

Водещи новини