Осъждан преби жестоко бившата си в Казанлък

  • 03 октомври 2023 11:44

  • 999
  • 1
Осъждан преби жестоко бившата си в Казанлък
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Жена на 26 години е в болница след нанесен побой, нанесен ѝ от бившия ѝ приятел в Казанлък, съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Стара Загора. Тя е без опасност за живота. 

В 19:19 часа вчера в Районното управление в Казанлък е получено съобщение от здравно заведение за прието лице след нанесен побой. По данни на потърпевшата, побоят ѝ бил нанесен същия ден от бившия ѝ приятел в гориста местност, уточняват от ОДМВР. 

Извършителят е установен. Той е на 29 години, криминално проявен и осъждан, задържан е за срок до 24 часа. В Районното управление е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава.

Мъж преби жена в Лом, избегна арест поради медицински причини

През лятото Народното събрание прие промени в Закона за защита от домашното насилие. Чрез промените се увеличава кръгът от хора, които попадат под обхвата на закона, като се включват и тези, които са в интимна връзка, продължаваща повече от 60 дни. До законодателните изменения се стигна след случая с 18-годишната Дебора Михайлова от Стара Загора.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
999 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.10.03 | 14:37

1
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами -----> mub.me/medbg

Добави коментар

Водещи новини