Убийството в Пазаржик: най-вероятно след скандал заради момиче

  • 30 септември 2023 20:52

  • 3855
  • 5
Убийството в Пазаржик: най-вероятно след скандал заради момиче
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Жестоко убийство в Пазарджик - 21-годишен мъж е починал, след като е бил намушкан с нож. Полицията издирва 18-годишен младеж за престъплението. Тази вечер близките на убититото момче се събират на протест в центъра на Пазарджик.

По първоначална информация до трагичния инцидент се стигнало след спречкване между двамата младежи, при което единият е извадил нож и е пробол другия. А причина за скандала било момиче.

"Казват, че тя е ходила с тоя, където го е убил и са се скарали. Тя се е хванала с това момче, с него са тръгнали обаче той я преследвал и да се маха от него и да се върне пак при стария си приятел. Обаче тя не е искала и той вече започва да дебне", каза пред БНТ Фанка Аджова – съседка.

Убийство на млад мъж в Пазарджик: Извършителят се издирва

По неофициална инфорамация нападателят се занимавал непрофесиоално с бойни спортове, като от малък имал афинитет към хладните оръжия. Негови приятели разказват, че винаги ходел с нож. Определят го като странен и затворен човек. Твърди се, че няколко пъти участвал в улични сбивания, дори посягал и на приятелката си. Това най-вероятно е и причината тя да го напусне и да предизвика гнева му.

Пристигналите на място медици установили, че 21-годишния младеж е в много тежко състояние. На път към болницата пострадалият е починал.Извършителят е избягал веднага от местопрестъплението и се е укрил.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
3855 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2023.10.01 | 12:06

5
Разпродажба!!! Компактен и мощен преносим нагревател с керамично отопление, свързва се директно към контакт в стената, много икономичен и безшумен, има таймер и дистанционно! Промоционална цена: 79 BGN.-===---> mub.me/handy
Sasho Vitanov - 17.05.1976 - Перник

2023.10.01 | 03:55

3
Надке Дойчева, че ти все още не може да го разбереш че тоя факт, че клониш към брутален грозник. Надке ама с дълга косааааа. !!! Крум Савов 16 януари 2023 г !!! - линк .......... Надке Дойчева, че при Крум Савов че на лайф че кой те гримира. Раторичен въпрос. ............................................................................ !!! Крум Савов 16 януари 2023 г !!! - линк .......... Надке, че тръпки ме побиват че като те гледам през тоя че така че достоверен линк. ........................................................................... Боклук норге, че заколяш ли насред петте кьошета че мангасар, че със зло изражение и гадна мутра ,че нъдка дойчева?
Sasho Vitanov - 17.05.1976 - Перник

2023.10.01 | 03:56

4
Тоя "норвежец" че норге се подвизава у форумо на споортааллл бг. Колкото Мангал на.д.ежда дой.чева е българин
Lissa

2023.10.01 | 01:25

2
Добре дошли в най-добрия сайт за секс запознанства - - - Meetme.pw
4revqsalo bankqnsko govedo.. KOOEZDA4

2023.09.30 | 23:48

1
ПолиЗ..А..Д..У..Н..А..Й..С..К..А Р..А..Я..Ь Да не Сте Забравили кой Предаде, Респективно УБИ ВасилЬ ЛевскиЬ Истинския ПРЕДАТЕЛЬ на Васил Левски е графЬ ИгнатиевЬ ! БЪЛГАРИ ПОМНЕТЕ : 137Ь ГОДИНИ НЕЗАКОННА РУСКАЬ ГУБЕРНИЯЬ . 72Ь ГОДИНИ НЕЗАКОННА КОМУНИСТИЧЕСКАЬ ВЛАСТЬ . Тази държава не е Българска, тя не е създадена от Българи и никога не се е управлявала от Българи. Това е ФАЛШИВА държаваЬ , с ИЗМИСЛЕНА история и култура, която трябва да бъде ЗАЛИЧЕНА от лицето на земятаЬ . БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА СЪЗДАДЕНА ОТ БЪЛГАРИ И УПРАВЛЯВАНА ОТ БЪЛГАРИ НА БАЛКАНСКИЯ ПОЛУОСТРОВ Е ИМАЛО ПРЕДИ 650 ГОДИНИ. ТАЗИ ФАЛШИВА "ДЪРЖАВА": РУСКИЬ К..О..П..Е..Л.Е..Т..А ЯЬ СЪЗДАДОХАЬ . РУСКИЬ К..О..П..Е..Л..Е..Т..А ЯЬ УПРАВЛЯВАЬЬ ТЬ. РУСКИЬ К..О..П..Е..Л..Е..Т..А ЯЬ ПАЗЯТЬ. РУСКИЬ К..О..П..Е..Л..Е..Т..А ИЬ ПИСАХАЬ ИСТОРИЯТАЬ И ЛИТЕРАТУРАТАЬ . РУСКИЬ К..О..П..Е..Л..Е..Т..А ИЬ СТРОЯХАЬ ПАМЕТНИЦИТЕЬ. РУСКИЬ К..О..П..Е..Л..Е..Т..А ИЬ КРЪЩАВАХАЬ УЛИЦИТЕЬ . НИЕ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ Я ЛИКВИДИРАМЕ.

Добави коментар

Водещи новини