Убийството в Пазаржик: най-вероятно след скандал заради момиче

  • 30 септември 2023 20:52

  • 3882
  • 3
Убийството в Пазаржик: най-вероятно след скандал заради момиче
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Жестоко убийство в Пазарджик - 21-годишен мъж е починал, след като е бил намушкан с нож. Полицията издирва 18-годишен младеж за престъплението. Тази вечер близките на убититото момче се събират на протест в центъра на Пазарджик.

По първоначална информация до трагичния инцидент се стигнало след спречкване между двамата младежи, при което единият е извадил нож и е пробол другия. А причина за скандала било момиче.

"Казват, че тя е ходила с тоя, където го е убил и са се скарали. Тя се е хванала с това момче, с него са тръгнали обаче той я преследвал и да се маха от него и да се върне пак при стария си приятел. Обаче тя не е искала и той вече започва да дебне", каза пред БНТ Фанка Аджова – съседка.

Убийство на млад мъж в Пазарджик: Извършителят се издирва

По неофициална инфорамация нападателят се занимавал непрофесиоално с бойни спортове, като от малък имал афинитет към хладните оръжия. Негови приятели разказват, че винаги ходел с нож. Определят го като странен и затворен човек. Твърди се, че няколко пъти участвал в улични сбивания, дори посягал и на приятелката си. Това най-вероятно е и причината тя да го напусне и да предизвика гнева му.

Пристигналите на място медици установили, че 21-годишния младеж е в много тежко състояние. На път към болницата пострадалият е починал.Извършителят е избягал веднага от местопрестъплението и се е укрил.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
3882 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.10.01 | 12:06

3
Разпродажба!!! Компактен и мощен преносим нагревател с керамично отопление, свързва се директно към контакт в стената, много икономичен и безшумен, има таймер и дистанционно! Промоционална цена: 79 BGN.-===---> mub.me/handy
Lissa

2023.10.01 | 01:25

1
Добре дошли в най-добрия сайт за секс запознанства - - - Meetme.pw

Добави коментар

Водещи новини