Бургас води класацията за иззети коли от пияни или дрогирани шофьори

  • 29 септември 2023 16:12

  • 1446
  • 1
Бургас води класацията за иззети коли от пияни или дрогирани шофьори
© Булфото

От областната дирекция на МВР съобщават за повече от 80 моторни превозни средства (повечето леки коли) са иззети на територията на Община Бургас от пияни или дрогирани водачи в периода от 8 август до 21 септември.

Паркингите на МВР, които под охрана стоят колите на шофьори, хванати с данни за алкохол или наркотици, се оказват недостатъчни и се налага бургаската община да преотстъпи место на което се обособи паркинг, който може да побере повече от 100 автомобила. Големият брой на колите със свалени номера се получава, тъй като през туристическия сезон наплива на курортисти по Южното Черноморие е изключително голям.

За един месец: Отнеха 80 автомобила на пияни и дрогирани в Бургас

Паркингът за съхранение на отнетите автомобили е под постоянна полицейска охрана, наблюдава се 24 часа с видеокамери. Към момента има още две районни управления на територията на Бургас, където се съхраняват отнети автомобили. Предстои тези леки коли да бъдат паркирани тук, за да се съхраняват на едно място. Това ще улесни тяхното охраняване.

Кадри: Булфото

Последвайте канала на

Владимир Василев
1446 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.09.29 | 16:57

1
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами -------> mub.me/medbg

Добави коментар

Водещи новини