Криминалисти откриха нива, засадена с канабис, задържан е 25-годишен столичанин

  • 22 септември 2023 13:32

  • 1236
  • 2
Криминалисти откриха нива, засадена с канабис, задържан е 25-годишен столичанин
© МВР

Криминалисти откриха нива, засадена с канабис. Установени са 79 растения и е задържан 25-годишен столичанин, съобщи пресцентърът на МВР.

Специализираната полицейска операция е проведена вчера на територията на Елин Пелин. В хода на предприетите, от служители на Главната дирекция "Национална полиция", ОДМВР -София и 05 РУ-СДВР действия, в района на с. Желява е открита нива със засадени 79 растения от вида на конопа, достигнали  различна височина.

Действията по разследването продължили на територията на София, където е локализиран и задържан и мъжът. Според данните до момента, той е полагал грижи за растенията. При претърсване в дома му в столицата криминалистите иззели около 50 грама суха тревна маса, бучка бяло прахообразно вещество и 22 000 лева. Последвали процесуални действия и в имот, собственост на неговата баба в с. Желява. Там са открити стъклен буркан с вместимост около 1,5 литра, съдържащ суха тревна маса и семена за посев, дали характерната реакция на канабис, торове, електрона везна и две радиостанции.

От превозно средство, собственост на задържания, паркирано пред имота в селото, са иззети бидони за вода и други вещи, ползвани за отглеждането на растенията.

По случая е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата.

Последвайте канала на

Весела Найденова
1236 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.09.22 | 14:26

2
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами -----> welcome.to/biocom
ШИБАМ КОПЕЙКИ С МЕКИ КИТКИ!

2023.09.22 | 13:41

1
ЕДНА И СЪЩА НИВА 100 ПЪТИ Я ОТКРИХТЕ...

Добави коментар

Водещи новини