Ментета, секс стимуланти и чай за отслабване спипаха на "Капитан Андреево"

  • 21 септември 2023 11:39

  • 1452
  • 2
Ментета, секс стимуланти и чай за отслабване спипаха на "Капитан Андреево"
© Агенция Митници
Слушай новината Слушай новината

Недекларирани фалшиви стоки, сексуални стимуланти и сашета чай за отслабване задържаха митническите служители на Граничния контролно-пропускателен пункт "Капитан Андреево" при проверка на товарен автомобил, влизащ в страната от Турция, съобщиха от Регионалния пресцентър на митницата в Свиленград.

Тава е станало във влекач с полуремарке с чужда регистрация, превозващ групажна стока от Турция за Босна и Херцеговина. Превозното средство е селектирано за щателна митническа проверка, включително с рентгенова апаратура. При последвалия физически контрол в товарното помещение са открити 42 кашона със стока, която не е описана в представените митнически документи.

 Намерени са общо 1109 фалшиви стоки - 531 блузи, ризи, спортни горнища, якета, 141 парфюма, 137 чанти и 300 метални катарами за колани, всички с обозначенията на световни марки. В хода на проверката са открити още 1581 опаковки със сексуални стимуланти и 6600 сашета чай за отслабване.

Стоката е задържана, а на шофьора - босненски гражданин, е съставен акт, допълниха от митницата.

От началото на годината до момента митническите служители "Капитан Андреево" са задържали около 800 хил. артикула със знаци на регистрирани търговски марки.

Според статистиката на митницата, през миналата година на пункта са конфискувани над 700 хил. артикула, брандирани със знаци на световни търговски марки. Най-често стоките, обект на незаконен трафик, са текстилни изделия, обувки и парфюми, посочва БТА.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1452 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.09.21 | 14:59

2
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами -----> welcome.to/biocom
Емѝ...

2023.09.21 | 12:29

1
Секс стимуланти...уха.....г ъ з а ...ми ...вече ..пулсира...

Добави коментар

Водещи новини