Ученици се сбиха на опашка за закуски в Разлог

  • 19 септември 2023 15:47

  • 1984
  • 4
Ученици се сбиха на опашка за закуски в Разлог
© Novini.bg/ Canva
Слушай новината Слушай новината

Ученици се сбиха на опашка за закуски в Разлог.

Скандалът, прераснал във физическа саморазправа, се случил по време на голямото междучасие, около 9,30 ч. днес пред заведение, на 100-150 200 метра от две гимназии.

Спорът започнал, защото един ученик изпреварил опашката и се прередил отпред. Тогава започнал скандал и последвало сбиване.

Двама ученици от 12-и клас са пострадали. Единият - по-леко, а вторият се наложило да бъде откаран за преглед в болницата. Пристигнали и роднини на едно от децата от махалата, които също се включили в боя.

Пристигналите на място полицаи успели да укротят биещите си и до по-сериозни наранявания не се стигнало. Полицията разпитва всички участници в инцидента.

"Община Разлог не толерира насилието между и срещу деца под каквато и да е форма. Няма да допуснем саморазправа и неспазване на законите на нашата държавата. Хората трябва да са наясно, че имат и задължения, а не само права, на които да се позовават. Надяваме се правоохранителните органи в Република България, които отговарят за спазване на обществения ред да вземат възможно най-адекватните и бързи действия, като следва виновните да бъдат наказани", се казва в официално становище на общината по скандалния случай.

Ученици се биха на улицата, един е със счупен нос

От администрацията уверяват, че случаят ще бъде разгледан пред Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

„Готов съм да подкрепя протестите на жителите на Разлог, ако правоохранителните органи не вземат ясни и категорични мерки. Това не се случва за първи път и трябва да бъдат взети ясни и категорични действия, за да не се повтарят подобни инциденти.“, заяви инж. Венцислав Гърменов – вр. и. д. кмет на община Разлог.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1984 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
60+

2023.09.19 | 16:48

4
Нормално.И едно време такива маризи ставаха, но нямаше интернет да клюкари по цял свят .
сеирджия

2023.09.19 | 16:47

3
Коментирате хората от малцинствата, но разните пререждащи се тарикатчета от малки не са само от тях, с очите си го виждам това всеки ден!
дад

2023.09.19 | 16:40

2
"МАХАЛАТА" става ясно кои са
...от махалата...

2023.09.19 | 16:17

1
това е достатъчно, няма нужда да коментираме гладните мангусти, изхранвани от Българския народ.

Добави коментар

Водещи новини