Гешев: Трагедията в с. Прилеп ни показва насаденото чувство за безнаказаност у хората

  • 29 август 2023 10:51

  • 2521
  • 2
Гешев: Трагедията в с. Прилеп ни показва насаденото чувство за безнаказаност у хората
© Булфото (архив)

Когато няма държава, действа законът на джунглата. Шофьор на камион прегази дете, след което беше убит от разярена тълпа близки. Това е трагедия, която показва насаденото в хората чувство за безнаказаност. Това коментира бившият главен прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във във Фейсбук. 

До него ни доведе некадърното управление на наведената коалиция. Това управление ни демонстрира, че не е в състояние да гарантира сигурността на българските граждани и справедливостта за всеки един от тях. Уличното правосъдие взима превес, когато властват беззаконието и анархията, а институциите са в разпад. Недопустимо е през 21 век и то в страна от ЕС да се търси възмездие по незаконен начин, без съд и присъда. Крайно време е да бъдат взети мерки за връщането на реда и справедливостта в държавата. Необходим е не само нов Наказателен кодекс, но и нови, отговорни, морални народни представители!, посочва Гешев. 

Шофьор на камион прегази пресичащо дете, роднини го пребиха до смърт

Беззаконието идва от неграмотните, корумпирани и некомпетентни депутати, които с действията си рискуват да станат жертва на същото това улично правосъдие, което провокират. Нуждаем се от реформа, но те не са в състояние да я осъществят. Докъде този политически боклук докара държавата ни? И има ли въобще дъно?, добавя още Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
2521 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.08.29 | 16:24

2
България загива. По селата и малките градове хората масово си продават имотите за жълти стотинки, само за да могат да се спасят от настъпващата мургава сган.

2023.08.29 | 13:03

1
всичкото това, не е ли заради теб хората не се променят за месец два а с години

Добави коментар

Водещи новини