Работник падна от скеле на четвъртия етаж и оцеля по чудо

  • 13 август 2023 14:47

  • 1977
  • 2
Работник падна от скеле на четвъртия етаж и оцеля по чудо
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Мъж на 36 години от Монтана, който правел външна изолация на блок в областния град, е паднал от четвъртия етаж и е останал невредим, съобщиха за БТА от хирургическото отделение на болницата в Монтана.

Инцидентът е станал на 10 август около обяд.

Ярослав Н. пада от строително скеле, изградено за направа на външна топлоизолация. След като предварително пробва обезопасително въже, установява, че то се държи здраво, но въпреки това, след като решава да увисне на него, то той полита с главата надолу.

Негови колеги веднага подават сигнал на телефон 112 и на място пристига екип от Центъра за спешна медицинска помощ в Монтана, който установява, че е жив, оказва му първа помощ и го транспортира в хирургическото отделение на държавната болница „Д-р Стамен Илиев“.

След прегледи и рентгенови снимки лекарите там с изненада установяват, че няма счупвания, нито вътрешни наранявания и кръвоизливи. На третия ден той е изписан и се прибира в дома си.

Работник падна от скеле и загина

Ярослав Н. е убеден, че е имал огромен късмет да остане жив и здрав след това падане. Случаят още повече е засилил вярата му в Бог.

През следващата седмица инцидентът ще бъде доизясняван и от Инспекцията по труда в Монтана, която вече е започнала работа по него.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1977 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Хан Крум

2023.08.13 | 17:02

1
Господ го е пазил. От тук нататък да внимава и да не насилва пак късмета си. Да ползва и второ осигурително въже.
Хан Крум

2023.08.13 | 19:44

2
ха, ха, ха - ами нали ти го подарих за добрата свирка, която ми направи - забрави ли?

Добави коментар

Водещи новини