Разкриха причината за тежката катастрофа с три жертви в Плевенско

  • 07 август 2023 10:53

  • 3508
  • 1
Разкриха причината за тежката катастрофа с три жертви в Плевенско
©
Слушай новината Слушай новината

Причината за тежката катастрофа, станала вчера в участък от пътя село Българене – град Свищов, е навлизане в платното за насрещно движение, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Плевен. Инцидентът стана на около два километра преди разклона за село Ореш. Сигнал за катастрофата е постъпил в полицията вчера около 11:55 часа.

След извършения оглед е установено, че 40-годишният водач на единия лек автомобил, движейки се в посока към село Българене, е навлязъл в лентата за насрещно движение и е блъснал челно лек автомобил, управляван от 58-годишен шофьор. 

На място са загинали водачът на колата, навлязла в насрещното движение, негов спътник – 71-годишен, както и возеща се в другия автомобил 52-годишна жена. Пострадали са шофьорът на другата кола, както и пътуващите в автомобила, който е навлязъл в платното за насрещно движение - 64-годишна, 9-годишна и 39-годишна, съобщават от полицията.

Три са жертвите на тежката катастрофа в Плевенско

Двете жени и детето са настанени за лечение в УМБАЛ "Д-р Георги Странски" в Плевен. От болницата съобщиха за БТА, че в най-тежко състояние е приета 64-годишната жена. Тя е настанена в реанимация и към момента няма подробности за състоянието ѝ.

На мястото на произшествието съдействие е оказано от екип на Районната пожарна служба в Белене. По случая е сезирана Окръжната прокуратура в Плевен и е образувано досъдебно производство

Последвайте канала на

Росица Валентинова
3508 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.08.07 | 11:02

1
да не би липсва маркировка?

Добави коментар

Водещи новини