Откриха крадени коли в сливенското село Гавраилово

  • 17 юли 2023 11:08

  • 1530
  • 0
Откриха крадени коли в сливенското село Гавраилово
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Четири крадени автомобила са открити в сливенското село Гавраилово. До разкриването им се е стигнало след задържането на трима мъже в Бургаско, съпричастни към кражба на лек автомобил "Нисан Инфинити" от територията на курортния комплекс "Слънчев бряг". В акцията по разкриването и задържането на мъжете са участвали служители от Главна дирекция "Национална полиция", "Криминална полиция" - Бургас, служители от Районно управление - Несебър и "Специализираните полицейски сили", съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Задържани са 38-годишен мъж от Враца, 23-годишен мъж от Благоевград и 44-годишен мъж от Видин. При претърсване на хотелските им стаи и управляваните от тях автомобили са намерени и иззети: специализирана техника за привеждане в движение на автомобили от марките "Нисан Инфинити" и "Рено", автомобилни ключове, ръкавици, маски за лице и множество мобилни телефони.

Апаши крадат коли през фаровете

Отнетият автомобил е открит заедно с други леки коли, противозаконно отнети от територията на ОДМВР - Бургас, в сливенското село Гавраилово. По случая е образувано досъдебно производство.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1530 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини