Откриха миниоранжерия за канабис в стая на къща в Рударци

  • 23 юни 2023 13:14

  • 446
  • 0
Откриха миниоранжерия за канабис в стая на къща в Рударци
© Bulphoto/архив
Слушай новината Слушай новината

Служители на сектор "Противодействие на криминалната престъпност" при Областната дирекция на МВР в Перник установиха миниоранжерия за отглеждане на канабис, съобщиха от пресцентъра на институцията.

Вчера органите на реда са провели специализирана полицейска операция във връзка с притежаването на високорискови наркотични вещества. При претърсване на стая, част от къща в пернишкото село Рударци, са открити 46 растения от рода на конопа с височина до 110 сантиметра, както и около 200 грама суха листна маса. Във връзка с това, с полицейска заповед за срок до 24 часа, е задържан 54-годишен столичанин. Същият е ползвател на имота. Мъжът е познат на полицията и е осъждан за подобно деяние. Срещу него е образувано досъдебно производство и действията по разследването продължават под надзора на прокуратурата.  

Разкриха оранжерия за канабис в Пазарджишко

През февруари т.г. криминалисти от полицията в Брезник също разкриха минилаборатория за производство и държане на наркотични вещества. Инсталацията, намираща се в къща в брезнишкото село Гоз, бе установена при специализирана полицейска операция. 

Последвайте канала на

Десислава Станева
446 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини