След като мъж стреля в тунела на "Люлин": Прокуратурата се самосезира

  • 10 юни 2023 21:45

  • 7742
  • 5
След като мъж стреля в тунела на "Люлин": Прокуратурата се самосезира
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

От Софийската районна прокуратура съобщиха, че се самосезират и образуват досъдебно производство за хулиганство, след като в социалните мрежи плъзна видео на мъж, който стреля с пистолет в тунела, който свързва квартал „Люлин“ с центъра на София.

На кадрите се вижда как млад мъж излиза от шибидаха на луксозен сватбен автомобил и произвежда изстрели във въздуха и в близост до натоварена спирка на градския транспорт.

От Столичната дирекция на вътрешните работи съобщиха, че са предприели действия по установяване на извършителя, съобщи bTV. Кадрите проследяват движението на младоженски автомобил през центъра на София и подлеза при НДК. Отпред има линейка, затова стрелба не се вижда, но се чува. В тунела под НДК има спирка на градския транспорт, която е изключително натоварена не само в делничните, но и в празничните дни.

Галя Янева става свидетел на случилото се, докато се вози в тролея в подлеза. „Чухме стрелба, започнахме да се оглеждаме. Като спряхме на спирката изстрелите продължиха, а две жени клекнаха на пода от страх, ако се стреля наистина да не ги уцелят“, разказа тя.

Стрелба в София посред бял ден

Сватбената лимузина е собственост на Адел Сахтура. 28-годишният мъж живее в столичния квартал "Гоце Делчев". Решихме да го попитаме дали той открива стрелбата и ако не, кой е мъжът, който вади оръжие посред бял ден от неговия автомобил. 

В жилището не отвори никой, а съседите ни разказаха, че то всъщност не е негов дом.Справка в Търговския регистър показва, че Адел е съдружник в голяма фармацевтична компания за производство и търговия,  собственост на баща му. От Столичната дирекция на вътрешните работи проверяват какво е оръжието и кой натиска спуска - младоженецът или някой от гостите.

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Л от

2023.06.11 | 18:05

5
Но поне ъщ се пл ще
Бетона

2023.06.10 | 22:14

1
Това е гетото на София, направете ги на сапун!
Сома

2023.06.11 | 07:15

4
Идиот си

2023.06.11 | 02:16

3
Горещи момичета ви очакват на - - - Sexy18.pw
тОнела

2023.06.11 | 00:53

2
Господина е полезно изкопаемо от Гоце Делчев става зимата за печката на село

Добави коментар

Водещи новини