По пръстови отпечатъци разпознали тялото на Ангел Христов, не по ДНК

  • 07 юни 2023 11:35

  • 4093
  • 3
По пръстови отпечатъци разпознали тялото на Ангел Христов, не по ДНК
© Novini.bg/ Canva
Слушай новината Слушай новината

Резултатът от ДНК експертизата на Ангел Христов от Братя Галеви още не е пристигнал в Окръжна прокуратура-Кюстендил съобщи говорителката Марияна Сиракова, пише 24 часа.

Въпреки това обаче категорично трупът е на Ангел Христов. Това е установено по пръстови отпечатъци и други идентификационни белези.

Вчера на обяд наблюдаващият прокурор е издал постановление за освобождаване на тялото от съдебна медицина, с което се разрешава на близките му да си го приберат. 

Прокуратурата очаква и заключението на съдебно-медицинската експертиза за смъртта. След като то пристигне, досъдебното производство ще бъде прекратено, защото стана ясно, че е починал от инфаркт.

Пети ден продължава да витае мистерията около смъртта на 54-годишния Ангел Христов, който заедно с Пламен Галев е обявен от 2012 г. за издирване с червена бюлетина на Интерпол.

До момента единственото ясно около скандалния случай е, че той е починал тук, в България, вследствие на остро разстройство на коронарното кръвообращение.

Днес погребват Ангел Христов от Братя Галеви

Всички останали въпроси, които си задават журналисти, дупничани, полиция и специални служби, както и целият български народ в последните дни, остават засега без отговор.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
4093 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.06.07 | 12:40

3
Ченгетата толкова разбират от генетика, че не знаят как се пише, а другият брат Галев продължава да опъва ченгетата.
брат

2023.06.07 | 11:48

2
лош брат...
misteriks

2023.06.07 | 11:44

1
35 милиона опра 23 жени ... и от една сви...а опъна петилата кат павлов

Добави коментар

Водещи новини