Емануил Йорданов: Истината за Братя Галеви никога няма да бъде разбрана

  • 06 юни 2023 13:43

  • 3777
  • 1
Емануил Йорданов: Истината за Братя Галеви никога няма да бъде разбрана
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Доколкото съм наблюдавал подобни процеси, съм склонен да заложа, че никога истината няма да бъде разбрана – коментира за БНР Емануил Йорданов, бивш народен представител и министър на вътрешните работи в правителството на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -, по повод многобройните въпросителни около смъртта на Ангел Христов, един от така наречените Братя Галеви.

В началото на прехода силните престъпни групировки имаха доста добри контакти в редица партии. Това не е тайна за никого. Когато беше убит Васил Илиев, по думите на Ботьо Ботев, той е отивал на среща с изтъкнат политик от онова време. Така че няма нещо, което да не е известно. В същото време, голяма част от големите престъпни авторитети бяха убити. Тези, които имаха повече късмет, успяха да пренастроят дейността си, станаха твърде успешни бизнесмени. Нещата  вече са много различни от това, което сме гледали някога, заяви Йорданов.

Според него състоянието на българските служби не е много добро и доказателство затова е безсмисленото, според него, изслушване на ръководителите и в парламента преди няколко дни.

Криминалистът Ботьо Ботев: Братя Галеви бяха официално назначени в ГДБОП

Да се надяваме, правителството, което ще бъде избрано днес, ще успее донякъде да стабилизира положението в държавата, за да може вече при следващите избори да се търси управление за пълен мандат, каза още  Емануил Йорданов и прогнозира, че правителството „Дянков-Габриел“ няма да работи повече от една година.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3777 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.06.06 | 14:53

1
Любен Гоцеви Агенти перящи парите на държавата!Какво има да им се разбира!

Добави коментар

Водещи новини