В траурната агенция в Дупница не знаели, че Ангел Христов се издирва

  • 05 юни 2023 11:40

  • 6096
  • 4
В траурната агенция в Дупница не знаели, че Ангел Христов се издирва
© Novini.bg/ Canva
Слушай новината Слушай новината

"Ние няма как да знаем кое лице се издирва. Оттук може да са минали хиляди хора, които се издирват, как да разбера? Тогава беше Задушница, при нас беше пълно с хора. Ние нямаме такава база данни за издирвани лица. Роднини ми предадоха личната карта и съобщението за смърт от болницата и аз ги занесох при служителката от общината за издаване на смъртния акт."

Това каза по телефона служителка на траурната агенция в Дупница, която е била ангажирана с организацията на погребението на Ангел Христов, пише 24 часа.

Той почина мистериозно преди дни, след като 11 г. се издирва от Интерпол. Оказа се, че е пристигнал неясно кога и как в България и е починал от инфаркт, а погребението му бе отложено, заради образувани досъдебни производства и полицейски проверки.

Защо смъртният акт на Ангел Христов е издаден на територията на друга община?

От траурната агенция отказаха да разкажат откъде е било взето тялото на починалия и къде е откарано.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
6096 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2023.06.05 | 14:21

4
Хората говорят в обществените превозни средства че БАРЕТАТА е прекосила зелената ни граница с делтапланер. Не е понесъл полета като сокол и прикачения дрон го приземил в имението му. сигурно там се почувствал зле и от вълнение че се завърнал в родината му е получил нещо като инфаркт.

2023.06.05 | 12:37

3
Тоз не е ли бил гласоподавател на последните ,че и не само последни избори?
Хаха

2023.06.05 | 12:13

2
Ми те да е са на луната цяла България знае само те не стига лъжи
Елeкmpa

2023.06.05 | 11:50

1
Кои са братя Галеви ли..? В училище учехме, че братя Галеви са изявени и типични кому- мафиоти, занимаващи се с изнудване, рекет, отвличания и нарко-разпространение, демек хайдути. Те имат и сестра Галева, която вечер им е свирила, докато заспят. Също така съм учила, че братята са били под крилото на МВР, и често са се срещали и координира ли с лицето Румен Петков в качеството му на министър, който от БСП.дирастката мафиотска шайка, преминава в бандата на АБВ, и сега е неин главатар...

Добави коментар

Водещи новини