Шофьорът, карал в насрещното в Хасковско: Помня по едно време, че излизах от пътя, съжалявам много

  • 30 май 2023 07:47

  • 1691
  • 3
Шофьорът, карал в насрещното в Хасковско: Помня по едно време, че излизах от пътя, съжалявам много
© Нова тв
Слушай новината Слушай новината

Акт и съдебно дело срещу пияния шофьор, за който ви разказахме вчера. В продължение на 20 километра той криволичеше по пътя край Хасково и за малко не предизвика десетки катастрофи. На клипа се вижда как карайки в насрещното, той избутва автомобили, като няколко пъти е на косъм да се удари в някой от тях. 

Оказва се, че шофьорът е разбрал чак от клипчето какво се е случило, а пробата му за алкохол е отчела 2,62 промила. Пред NOVA 61-годишният Ахмед Хасан споделя, че е пил ракия на село. "Само една чаша беше, не се чувствах пиян. Помня по едно време, че излизах от пътя. Съжалявам много, не помня преди да съм се качвал да карам пиян", споделя той.

Пиян шофьор тръгна да се жалва в полицията в Асеновград и сътвори комична ситуация

Назифе Шукри споделя, че след рисковото шофиране мъжът ѝ се е прибрал да спи. "Беше легнал на дивана и като го попитах защо не е на леглото, той каза, че така иска. По това разбрах, че е пиян. И преди пиеше много", каза тя.

Радко Кьосев подава сигнала и обяснява, че шофьорът е бил в неадекватно състояние и е само въпрос на късмет, че не е имало пътен инцидент с поне 10 автомобила. 

Той не е арестуван заради здравословен проблем. По разказите на свидетелите е започнало разследване, взета му е книжката и са му свалени номерата. Предстои прокуратурата да прецени дали да му повдигне обвинение. 

Росица Валентинова
1691 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Само В България

2023.05.30 | 08:56

3
Мизерник шибан
Барни Ръбъл-дръвце

2023.05.30 | 08:44

2
Да наградят човека с орден все пак помни нещо пък и е изпил само едно.

2023.05.30 | 08:13

1
не бе,няма страшно. Оставете човека да си кара ама дано убие детето на някой съдия мамичката ви ........

Добави коментар

Водещи новини