Министърът на транспорта нареди проверка за самолета, кацнал във Варна

  • 29 май 2023 16:15

  • 1847
  • 2
Министърът на транспорта нареди проверка за самолета, кацнал във Варна
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Вицепремиерът Христо АлексиевХристо АлексиевХристо Алексиев е роден на 19 септември 1980 г.   Магистър по „Международни разпореди проверка на причините, довели до отказа на част от пътниците да слязат от самолет на летище Варна.

Авиокомпанията е изпълнявала полет от Абу Даби до София. Поради закъснение на полета, самолетът е пренасочен към летище Варна, тъй като през нощта на летище София се извършва планов ремонт и пистата е закрита за кацане и излитане.

„Наредих на ръководството на ГД „Гражданска въздухоплавателна администрация“ да извърши щателна проверка на причините, довели до ситуацията на летище Варна, при която пътници отказаха да слязат от самолета. Най-вече държа да бъде изяснено от проверяващите дали са спазени правата на пътниците“, посочи вицепремиерът Христо АлексиевХристо АлексиевХристо Алексиев е роден на 19 септември 1980 г.   Магистър по „Международни.

Той допълни, че при установяване на нарушение ще бъдат предприети необходимите законови действия.

Среднощна драма на летище София, пътниците побесняха

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
1847 2

Коментари 2

Добави коментар

2023.05.29 | 18:26

2
Цяля нощ в събота на летище София 2 терминал имаше скандали и арогантно незачитане на правата на пътниците. Багажът не пристигаше повече от час.Заплашиха не дори, че ще повикат полиция.Това е за сведение на министъра.Всички полети, които пристигаха от 23 часа бяхя третирани по този начин.

2023.05.29 | 17:06

1
Както казваха експертите, след даването на безплатна концесия летище София ще бъде затрито в полза на две други летища.

Добави коментар

Водещи новини